Image

Tóth István munkavédelmi szakértő

Tóth István vagyok, 28 éve foglalkozom teljes körű munkavédelmi szolgáltatással ezen belül 11 éve tűzvédelmi szolgáltatással.
  • Szaktudás
  • Hitelesség
  • Megbízhatóság
  • Egyszerű komplexitás
  • Rendszer-központú szemlélet

28

Év a munkavédelem területén

Amennyiben Önnek is szüksége van szolgáltatásaimra, keressen bátran!

Image
A termelési folyamatokban közel 30 éve veszek részt, ez idő alatt nagy tapasztalatra és átfogó szakmai tudásra tettem szert az üzemi gyártásellenőrzés, gyártásoptimalizálás, vállalkozás-és folyamatfejlesztés területén.
A több tíz éves, széles körű tapasztalatomnak és gyakorlatomnak köszönhetően szolgáltatóként a jogszabályi előírások betartatása mellett ügyfeleimnek segítséget nyújtok azok gyakorlati bevezetésében és alkalmazásában is. Ez kiterjedhet akár a teljes (általában külön munkakört, vagy munkacsoportot igénylő) munkafolyamat szabályozására és ellenőrzésére is.
Gyermekes apukaként és családfenntartóként tudom, hogy milyen fontos, hogy a munkavállaló megőrizze keresőképességét. Ehhez pedig biztonságos és támogató munkakörnyezet szükséges.
Munkáltatói és termelés-irányítási vezetői tapasztalataim igazolták, hogy a törvényi szabályozás betartása nem csak a hatóságok megnyugtatását szolgálja, de a megfelelő útmutatások és gyakorlati tréningek mellett a termelékenység növekedésére is jótékony hatással van.
Munkavállalóként sokszor tapasztaltam, hogy a körültekintően kialakított munkakörnyezet és a megfelelően szabályozott munkahely megnyugtató hatással van a dolgozóra. Ezáltal az általa nyújtott munka minőségére is.

Szaktudás

A Munkavédelem, Tűzvédelem területén rendkívül széles körű a szabályozási rendszer ezért nagyon fontosnak tartom a folyamatos tanulást, képzést. Az ez irányú szaktudás nem csak az ellenőrzést végző személy, a csoportvezető, vagy a vezetőség számára követelmény, de gyakorlati oldalról ugyanúgy el kell sajátítsa a munkavállaló is. Ezáltal az ügyfeleim biztonságban érezhetik magukat a szakhatóságok ellenőrzése során.

Hitelesség

A témával régóta foglalkozom, az idő során egyre inkább elköteleződtem ez irányba, mindennél jobban érdekelt és ezért egyre mélyebben ástam bele magam. Ahogy minél több területével kezdtem el foglalkozni úgy alakult ki bennem az az átfogó szemléletmód, amivel ma rendelkezem.
A szabálykövető magatartás és ennek másoktól való megkövetelése számomra alapvető hozzáállás.

Megbízhatóság

Munkám során a Megbízóim igényeit és érdekeit tartom szem előtt. A felmerült problémák megoldása és feladatok elvégzése során az Ő oldalukat képviselem. Tudásomat és ismereteimet felhasználva igyekszem minél inkább kedvező helyzetbe hozni Őket.
Ügyfélközpontú mentalitással állok rendelkezésre a hét bármely szakában. Legyen szó a sürgős esetek kezeléséről, vagy az időben jobban elhúzódó szakmai tanácsadásról egyaránt.

Egyszerű komplexitás

A terület szerteágazó mivolta és az ellenőrző hatóság szigorú hozzáállása folytán a folyamat bevezetése és működtetése meglehetősen összetett feladat. A munkavállaló és a munkáltató számára azonban egyszerűen kezelhető és könnyen értelmezhető utasítások kellenek. Mivel mind ellenőrző, mint pedig végrehajtói oldalon van tapasztalatom, így számomra ez nem jelent problémát.

Rendszer-központú szemlélet

A munkarend és a szabályozások megalkotása során nem csak a hatályos jogszabályokat és az azoknak való 100%-os megfelelést veszem figyelembe. Lényeges, hogy a folyamatot és a céget együtt, működő egészként kell kezelni. Ezért minden egyes Megrendelő a saját igényire, lehetőségeire és a vállalkozás jellegére szabott szolgáltatási csomagajánlatokat kap, amiből maga választhatja ki a számára legmegfelelőbbet.